Съновник - разтълкувайте сънищата си

Съновник

разтълкувайте сънищата си

Добро Утро! Богат български съновник с изчерпателни тълкувания на сънищата. Споделете и обсъдете Вашите сънища.

Анализ на съня изпратен от: aнонимен

Съдържание на съня

сънувах че съм на място с много златни гердани,часовници най-различни някои от който някои гердани с ангелчета опитах се да си взема от тях но нещо ме накара да погледна на горе и видях надписа недей да вземаш нищо след това поогледах ги и таман си тръгвах и някои ме нападна и то познат беше бихте ли ми обесни ли какво означава това ще съм ви много благодарна ...

Акценти в съня

много, гердани


Поглед в съня

много, гердани

Тълкуване на съня

Тълкуване на сън

Тълкуване на сън

Според гадателя на сънища, сънят, в който си на място с много златни гердани и часовници, може да означава вътрешно богатство и ценности, които са значими за теб. Присъствието на ангелчета може да символизира защита и подкрепа от небесните сили.

Надписът, който видя преди да вземеш нещо, може да бъде предупреждение да не се превръщаш в алчност или да не търсиш материални стойности над всичко друго.

Нападението от познат човек може да означава страхове и съмнения, които имаш във връзка с данъчната си имуществена ситуация или с привечерянето на другите.

Всъщност, може би сънът привлича внимание към това да бъдеш внимателен на своите желания и действия, за да не рискуваш да загубиш нещо важно в процеса.