Съновник - разтълкувайте сънищата си

ОПЕРАЦИЯ (виж БОЛНИЦА, ХИРУРГ) ако сънуваш :: Съновник

ОПЕРАЦИЯ (виж БОЛНИЦА, ХИРУРГ) - че правиш, ако сънуваш, значи се налага да се лишиш от нещо или да пожертваш нещо, за да успееш в начинанията си. Тебе ако те оперират, някой грубо и безапелационно ще се намеси в живота ти. Ако гледаш операция, очакват те промени.

"ОПЕРАЦИЯ (виж БОЛНИЦА, ХИРУРГ)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-04-07 Час: 13:57:47
Сънувам,че ми предстои операция.Обсъждат я военни и аз незнам точно за какво е тази операция.Обясняват ми че ще е под корема близо до свивката на крака

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-10-30 Час: 07:32:39
Сънувах, че се събуждам в операционна. Била съм оперирана,не съм усетила нищо. Нямаше никой. Исках да попитам ,какво се е случило.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
моето не е точно операция.:) А просто както си седях изведнъж докоснах стомаха си и след това не знам как но в ръката ми беше червото ми.;х Тогава от някъде се появи майка ми и каза, че може от това да умра.;х След тези думи се събудих и бях плакала..;х Ако може някой да ми каже какво означава това ще съм му много благодарна.:) :*


Изпратен от: vmincheva
Сънувах, че ми правят мозъчна операция. Успешна беше. Само дето имах дупка на главата и съсирена кръв около нея.Завита беше с найлон докато заздравее.


Изпратен от: анонимен
сънувах, че ми правят операция без никаква упойка. а жената, коята ме оперираше, се смееше, докато аз се гърчех от болка.


Изпратен от: анонимен
сънува,4е ми правят операция?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ОПЕРАЦИЯ (виж БОЛНИЦА, ХИРУРГ)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.